LE FOUR

LE FOUR Traditional pizza, pasta & lasagne

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Le four. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2022 om 8:15 I always order the grilled chicken penne and it was without all of the ingredients. My delivery came with another from Uber eats, pretty sure it was not made at Le Four. I tried calling, no answer and it says they’re closed mon-Tuesday. Not okay!!
12 mrt 2022 om 23:21 Kwaliteit van eten is omlaag gegaan sinds het begin. Zeer Jammer om te zien.
5 mrt 2022 om 23:38 Eten trok echt op niets. Lasagne was aangebrand. In de pasta een stuk kip me een botje aan. Totaal geen ster waart.
14 feb 2022 om 21:55 Pasta met kip was niet lekker helaas, pezig kippenvlees. Lasagna was erg vet en aangebrand. Sorry, maar dit was niet goed.
13 feb 2022 om 12:17 Lekker, redelijk grote portie. Correct bezorgd binnen aangegeven periode :)
7 feb 2022 om 0:15 Heel lekkere pizza.
6 feb 2022 om 20:53 Top! Top! Top! Zoals altijd snelle levering en heerlijk. Aanrader!
5 feb 2022 om 21:54 Letterlijk 2uur gewacht nog geen eten gekregen. Ergens anders besteld; die kwam nog eerder aan dan le four. Na letterlijk 2,5uur komen ze aanzetten. Heb het retour gestuurd. Ze zouden bedrag overmaken op mijn rekening nog steeds niks ontvangen!!
30 jan 2022 om 7:51 Eerste maal hier besteld en de pizza's waren echt super lekker! De medium is al meer dan genoeg en de pizza proeft niet vettig, hier wil ik vaker bestellen. Ook de levering ging heel vlot en vriendelijk.
27 jan 2022 om 13:12 HEERLIJK!
22 jan 2022 om 1:44 Ik doe altijd bestellen Van le four maar vandaag ik vindt niet lekker Eten